Skip to main content

Voor ons topteamzijn wij op zoek naar toptalent

Sixtyseven is hét bureau voor creatieve en data-driven vastgoedcommunicatie. In een creatieve en dynamische werkomgeving met veel oog voor het menselijke aspect, werken we aan grotere en kleinere projecten voor onze opdrachtgevers. Dankzij een gezonde groei zijn we heel hard op zoek naar:

Since Sixtyseven?

Het bekende zolderkamertje? Echt niet. Martin en Moos begonnen Studio M&M meteen met twee vestigingen: de slaapkamer van Martin in Haarlem en die van Moos in Beverwijk.

We schrijven begin jaren ’90. Pizza’s eten en nachten doorhalen. Moos de creatie en Martin de commercie. Het bleek geen onverdeeld succes. Tien jaar later zaten de mannen met 60 mensen in een tot de nok toe gevuld pand aan het Gooiland en konden ze zich commercieel en creatief directeur noemen van de M&M Creatieve Communicatiegroep.

En ja, dan wordt het de hoogste tijd om weer een beetje normaal te gaan doen

De nieuwe naam: Sixtyseven Communicatie. Dat klonk een stuk gezelliger. In 2006 verhuisden we met veel tamtam naar de Parallelweg. En daar vind je ons nu nog. De crisis kwam, maar wij overwonnen. En hoe! We hebben het drukker dan ooit. Prachtige klanten, mooi werk. Een topteam van oude rotten & eager beavers. En een super goeie sfeer. De roze Smeg, een laatste erfstuk van Studio M&M, hebben we toevallig laatst vervangen. Dat was geen overbodige luxe. Want de wereld is veranderd, and so are we.

Allemaal leuk en
aardig natuurlijk

Maar Beverwijk, of all places…. En dan die zieltogende woonboulevard. Hoe is het mogelijk dat hier zo’n tof reclamebureau zit, met zulke mooie klanten. En met zulke leuke mensen. Wie zijn dat? En waarom werken ze hier allemaal al zo lang? Check it out!

We love it!

“Je krijgt hier heel veel vrijheid, inhoudelijk, strategisch én creatief. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt. Een goed idee is een goed idee, maakt niet uit wie het heeft bedacht. We zitten ook met z’n allen bij elkaar, de binding is groot. Ook met opdrachtgevers trouwens. Toen ik hier kwam werken was ik verrast door de grootte van de klanten en de projecten. Inmiddels heb ik veel van die spelers hier uit de regio goed leren kennen, want ook als designer heb je veel contact met klanten. En je ziet je werk overal terug, dat is misschien wel het allerleukste.”

Patrick

Creative designer

“Ik kwam hier ooit binnen als stagiair en weet nog dat ik in de hal stond en iemand de trap af zag komen glijden. Dat was Sjoerd. Werken hier is nooit saai. Anders was ik nooit zestien jaar gebleven (en Sjoerd zeker niet). Er is hier geen cultuur van strak in het pak, of elkaar continu de loef afsteken, daar zou ik niet tegen kunnen.  En je doet vaak het hele traject, niet alleen maar een onderdeeltje. Dat is lekker afwisselend. Als je webdevelopment leuk vindt, kun je hier met alle aspecten in aanraking komen.”

Marien

Senior developer

Ontmoet team Sixtyseven. Our stars!

Martin de Reus

Vastgoedcommunicatiespecialist en eindbaas

Patrick Kint

Concept & design

Wendy Ilic

Projectmanager & Copy

Saskia van der Meij

El com’tante

Maaike Visser

Studiocoördinator & Designer

Bart Schouten

Baas Techniek & Developer

Moos Sonnevelt

Creatieve eindbaas

Wouter Kuijt

Art Director & Conceptbaas

Brenda Lamme

Projectmanager

Marien Brethouwer

Senior Developer

Sjoerd Oostendorp

DevOps

Marloes Golsteijn

Designer & DTP-er

José Meijland

Admin & Projectmanager

Frank Kalk

Webdeveloper

Dennis de Graaff

Designer