Een mooie nieuwe opdrachtgever en een wel heel bijzonder project

Bij Sixtyseven zijn we inmiddels al meer dan vijfentwintig jaar thuis in vastgoedprojecten. En in 2020 mochten we een prachtige naam aan ons portfolio toevoegen: M.J De Nijs. Een bekende projectontwikkelaar in de wijde regio en bovendien een mooie opdrachtgever. Zeker omdat De Nijs bewust kiest voor de meer bijzondere vastgoedprojecten in de markt. Wat onze rol meteen ook uniek maakt.

De Nijs bouwt woningen voor een brede doelgroep. Van sociale huur tot het hogere segment. Woningen in een vaak unieke stijl met een wat hoger prijskaartje dan gemiddeld. Woningen waaruit de voorliefde voor architectuur spreekt. Park De Velst was daarop zeker geen uitzondering. Een spraakmakend en spectaculair project in Heemskerk. Riante ruimtes, hoge plafonds, een luxe afwerking, extra duurzaam, maar vooral een heel eigen architectuur. Want het ontwerp van de villa’s is geïnspireerd op The Ennis House’ uit Los Angeles van de wereldberoemde architect Frank Lloyd Wright die zelf weer werd geïnspireerd door de oude Maya tempels. De villa’s van Park De Velst vormen straks de monumenten van de toekomst.

Volledige communicatie
en organisatie

Voor dit unieke vastgoedproject mochten we de volledige communicatie doen. Website, brochure, social media én de complete organisatie van het start verkoopevenement. Een ‘gewoon’ evenement zat er door corona natuurlijk niet in, een drive-through wel. Geïnteresseerden konden zich hiervoor aanmelden op de website. Om het aantal bezoekers overzichtelijk te houden en kijkers ook de tijd te geven om rond te kijken, mochten er elke tien minuten tien auto’s het terrein op. Natuurlijk gaven we aan dit evenement een bijzondere draai.

Een kijkje in de toekomst

Alle bezoekers reden via de aangegeven route naar het eerste bouwbord met een korte uitleg over de architectuur en een QR-code die leidde naar een enthousiasmerende video van de projectontwikkelaar. Vervolgens mochten bezoekers door naar het tweede hofje waar ook een bord met QR-code stond. Nog een video, maar nu van de makelaar die meer vertelde over de specificaties, mogelijkheden en de inschrijfprocedure. Het derde hofje was het slotstuk van de route. Hier kregen bezoekers een goed en realistisch kijkje in de toekomst. Op ware hoogte (de villa’s liggen straks op 40 centimeter hoogte) konden bezoekers door een van de hofjes het park in kijken. Letterlijk hun toekomstige uitzicht tegemoet.

Niek Schaap, senior projectontwikkelaar De Nijs:
“Sixtyseven werkt voor ons aan project De Velst. De volledige vormgeving, uitstraling en teksten passen goed bij ons product. Ook besteden ze uitgebreid aandacht aan advertenties, drone films, social media campagnes en andere uitingen. Of er nou ’s ochtends vroeg (plaatsing verkoopbord) of ’s avonds laat (aanpassing website) iets moet gebeuren, Sixtyseven staat voor ons klaar!”

Lawaai op social media

Voor dit project wilden we natuurlijk zoveel mogelijk geïnteresseerden bereiken. Logischerwijs was de doelgroep voor dit project wel specifieker. Dus pakten we behoorlijk uit op social media en targetten we op een ruimere doelgroep. Ook zetten we Google Ads banners in, adverteerden we in de grotere dagbladen en gingen we aan de slag met een bannering campagne. Met succes want binnen enkele weken na start verkoop zijn een groot aantal woningen al verkocht en kan de bouw starten.

Acht tips om méér resultaat uit je vastgoedcampagne te halen

Weten hoe je zelf meer resultaat behaalt met je volgende project? Download dan ons whitepaper. Hierin geven we acht tips waarmee je zelf aan de slag kunt.

Download de whitepaper

Vind je 't leuk om zo nu en dan een case of whitepaper te ontvangen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.