Smaakmaker:
Vrije kavels verkopen met maximale ondersteuning

Het Smaakmaker Team biedt kopers maximale ondersteuning bij aankoop vrije kavels. Wonen in Binnenduin Beverwijk is wonen in de sfeer van een voormalig tuindersgebied. Tussen de duinen van Wijk aan Zee en het centrum van Beverwijk. In dit prachtige gebied worden de komende jaren 225 woningen gerealiseerd. Naast de verschillende type woningen is er ook ruimte voor 34 vrije kavels die door Gemeente Beverwijk beschikbaar worden gesteld. De ideale plek om een droomwoning te realiseren.

34

vrije kavels

maximale

ondersteuning

alle kavels

verkocht

wonen in de sfeer
van een voormalig
tuindersgebied

ontwerp, selectie,
aankoop, stikstofberekening

Advies, begeleiding en ondersteuning

Omdat de koop van een vrije kavel best wat vragen en twijfel kan opleveren, adviseerden wij de Gemeente Beverwijk om in te zetten op maximale ondersteuning. Waar zij zelf met een stedenbouwkundige en projectleider voor advies zorgde, hebben wij ook een team van vastgoedspecialisten aan het project gekoppeld.

Dit team bestond uit drie verschillende architecten, Bouwbedrijf De Nijs, het Duurzaamheidsloket, Notariskantoor Lautenbach en Teer Makelaars. Zij hielpen, elk vanuit hun eigen specialisme, de kopers in het volledige proces.

Ontwerp, selectie en aankoop van de kavel, het maken van de benodigde stikstofberekening en de daadwerkelijke bouw van de kavel. Het team bood ondersteuning op alle vlakken zodat kopers hun droomvilla konden realiseren.

3 architecten
9 inspiratiewoningen

Ter inspiratie realiseerde de 3 architecten elk 3 inspiratiewoningen geschikt voor uiteenlopende kavels. Zo kregen de potentiële kopers een goed beeld van de bebouwingsmogelijkheden en diversiteit in bouwstijlen. Bouwbedrijf De Nijs zorgde voor de begrotingen zodat samen met de grondprijs het benodigde budget kon worden berekend.

Van website tot coronaproof drive thru

Voor de promotie en het genereren van kwalititief goede leads werd Sixtyseven Vastgoedcommunicatie ingeschakeld. De eerste stap hierin was de ontwikkeling van het communicatieconcept en de website waarop alle informatie te vinden was en alle pluspunten van het prachtige gebied aan de orde kwamen.

Bekijk de projectsite

Promotievideo

In een promotievideo legde Sixtyseven het gebied van bovenaf vast en liet Teer Makelaars aan het woord over de mogelijkheden van de kavels en de ondersteuning die bij de aankoop en ontwikkeling van de kavel werden gegeven. Ook organiseerde Sixtyseven een drive thru evenement om de inschrijving voor de kavels te starten. Natuurlijk volledig coronaproof. Zo konden bezoekers met de auto of op de fiets langs de uitgezette kavels rijden en de sfeer proeven van hun toekomstige woonlocatie.

Een exclusief interview met het Smaakmaker team

Omdat er behoorlijk wat vragen van geïnteresseerden binnenkwamen over de kavels en de procedures, organiseerde Sixtyseven een exclusief interview met de specialisten van het Smaakmaker team. Onder leiding van Martin de Reus kwamen de belangrijkste vragen aan bod en werd ingegaan op het gehele plan Binnenduin. Ook het stappenplan die kopers moesten doorlopen om op de juiste wijze een bieding op de kavels te kunnen kwam uitvoerig aan bod.

Goede samenwerking, succesvolle verkoop

Door de optimale samenwerking tussen Gemeente Beverwijk, het Smaakmaker team, Teer Makelaars en Sixtyseven Vastgoedcommunicatie werden geïnteresseerden optimaal geïnformeerd en ondersteund. En met succes, want alle vrije kavels in fase 1 en 2 zijn inmiddels verkocht.

alle vrije kavels in fase 1 en 2 zijn verkocht

Acht tips om méér resultaat uit je vastgoedcampagne te halen

Weten hoe je zelf meer resultaat behaalt met je volgende project? Download dan ons whitepaper. Hierin geven we acht tips waarmee je zelf aan de slag kunt.

Download de whitepaper

Vind je 't leuk om zo nu en dan een case of whitepaper te ontvangen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.