Skip to main content

Bedrijfs- en opslagunits die voldaan aan al je wensen

Aan de rand van de A6, op steenworp afstand van Lelystad en slechts 12 autominuten van Almere wordt LelyStorage ontwikkeld; een representatief en volledig beveiligd gebouw met zo’n 350 bedrijfsunits en opslagruimtes in verschillende types en groottes. Het volledige pand wordt circa 30.000 m2 groot, wordt gebouwd op een perceel van 11.800 m2 aan de Meerkoetenweg 6 en bestaat straks uit 5 lagen en verrijst tegenover Lelystad Airport

Lelystorage.nl

We zijn gestart met de ontwikkeling van de projectstijl en het logo. Vervolgens is de voorloopsite opgezet. De units gaan naar verwachting in september in verkoop en de ontwikkelaar is druk bezig met de voorbereidingen voor de verkoop.

In de tussentijd hebben is een verkoopbord op locatie geplaatst, zijn de persberichten verstuurd en hebben we een social media campagne ingericht. Deze campagne genereert vanaf het eerste moment een constante stroom aan leads, welke via SalesTracker gekwalificeerd worden.

Zodra de verkoopstukken gereed zijn wordt de website uitgebreid met alle informatie en kan elke geïnteresseerde door middel van de interactieve unitselector de meest geschikte unit uitkiezen.