Skip to main content

Bossa Nova biedt een mix van verschillende koopappartementen in verschillende afmetingen. Door de ronde vorm van de woontorens is ook de ligging en het uitzicht telkens anders. Heerlijk wonen in het park, met je auto veilig in en uit het zicht in de parkeergarage gestald. Grote terrassen en alle voorzieningen in de buurt. Wat wil je nog meer?

vorm.nl/bossanova

Voor de ontwikkelingen binnen Haarlem Nieuw-Zuid en uiteraard ook project Bossa Nova hebben wij een prachtige video laten maken, die al deze ontwikkelingen en het project Bossa Nova goed laat zien. Benieuwd naar deze video? Bekijk deze dan hier:

Modelwoning: Wil je ervaren hoe het voelt om in Bossa Nova te wonen? Plan dan nu een bezoek aan onze Modelwoning! In winkelcentrum Schalkwijk naast het Aziëpark waar Bossa Nova zal worden gerealiseerd, hebben wij een modelwoning gerealiseerd. Deze modelwoning is een replica van een Terrasappartement 90 in Bossa Nova. Tijdens je bezoek aan onze Modelwoning neemt één van de Makelaars  je mee door de Modelwoning om je zo een goed beeld van het appartement te geven.