Skip to main content

Landelijk en vrijstaand wonen in Amsterdam-Noord

Op een idyllisch plekje in Amsterdam Noord worden 3 royale vrijstaande villa’s gebouwd met ieder een eigen uitstraling. Een intiem plekje, nabij de drukte van de stad en toch op een rustige locatie in een landelijk gebied. De woningen liggen op grote percelen en liggen, bijzonder voor Amsterdamse begrippen, op eigen grond. Een unieke kans voor als je in Amsterdam wilt wonen en toch  veel ruimte wilt.

Door de kleinschaligheid van het project heb je als koper de uitzonderlijke kans om de woning volledig naar eigen wens en smaak in te delen. Daarnaast kan je als koper kiezen voor een casco oplevering of een woning die volledig woonklaar is. Jij bepaalt!

3kadoelen.nl

De villa’s werden al enige tijd aangeboden op Funda maar voor 2 woningen zat de juiste koper er nog niet tussen. Woningen in het hoge segment hebben toch echt de benodigde aandacht en uitstraling nodig. En het hoeft dan geen uitgebreide site met alle toeters en bellen te zijn, maar een professionele uitstraling en doordachte strategie zijn noodzakelijk.

We zijn gestart met de ontwikkeling van de projectstijl en een beeldmerk. Vervolgens is er een verkoopwebsite opgezet om leads te genereren. De site is tweetalig, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Ook de social media campagne is in twee talen opgezet om de juiste doelgroep te bereiken. Naast de standaard social kanalen is voor dit project ook een zeer gerichte LinkedIn advertentiecampagne opgezet.