Skip to main content

Hyacint in Lisse: Een bloeiend succesverhaal

Aan de Hyacinthenstraat in Lisse realiseert H&B Bouw het kleinschalige woonproject ‘de Hyacint’, met tien duurzame koopappartementen aan de rand van het gezellige dorpscentrum. Een befaamde plek – waar jarenlang een voor Lissenaren bekende scooter- en motorzaak huisvestte – in een nieuw jasje. Sixtyseven is aangehaakt voor de communicatie, passend bij dit nieuwe jasje.

Voor onze nieuwe klant H&B Bouw in Voorhout, lanceerden we in januari een voorloopwebsite voor De Hyacint. Een eenvoudige website, met enkele pagina’s die in grote lijnen het project toelichten, als voorloper op de ‘echte’ website. Samen met de klant hebben we bewust gekozen voor publicatie van richtprijzen op deze voorloopsite, om transparant te zijn over de prijsklasse van de woningen. We verkleinen daarmee de kans dat we een hoop leads genereren die direct afhaken wanneer de daadwerkelijke koopsommen worden gepresenteerd. Ook aan deze website hebben we Salestracker ingezet om volledig inzicht te hebben in de leads.

Op dit moment werken we aan de uitgebreidere verkoopwebsite voor De Hyacint. Deze gaat binnenkort live, bij de start verkoop van De Hyacint.

Bekijk de voorloopwebsite: https://www.hyacint-lisse.nl/